3x Indruk maken op je klanten met een videowall

Onze wereld kan niet meer zonder: narrowcasting. Overal waar u kijkt ziet u grote digitale schermen die u met allerlei verschillende onderwerpen proberen over te halen die richting op te lopen. Maar waarom zouden nou zoveel bedrijven ervoor kiezen om deze narrowcasting uit te voeren? In deze tekst komt u 3 grote voordelen te weten van narrowcasting.

Communicatie

Tegenwoordig moet alles zo groot en opvallend mogelijk. Elk bedrijf probeert met hun eigen thema en techniek, potentiele klanten naar binnen te lokken. Al deze opvallende communicatie kan op allerlei manieren gebruikt worden. Informatie geven aan degene die dat nodig hebben kan ook het doel zijn van de digitale schermen. Denkt u bijvoorbeeld aan een groot bedrijvenpand. Als u daar de weg niet weet, zou het lastig worden om op plaats van bestemming te komen. Grote videowalls die bijvoorbeeld voor de lift hangen wijzen u de weg. Dit is narrowcasting in informatieve vorm. Informatie en marketing is iets wat er erg op lijkt. Een goed voorbeeld daarvan zijn digitale menuborden. Op deze borden kan u zien wat de prijs van een gerecht is. Dit is het informatieve gedeelte. Ook worden daar de foto’s van het eten laten zien om bezoekers aan te sporen dit bepaalde gerecht te kopen. Dit is het marketing gedeelte. Communicatie kan u helpen om bezoekers van bijvoorbeeld uw bedrijf te laten zien waar u voor staat.

Bespaard veel geld

Nog maar een paar jaar geleden kreeg u maandelijks waarschijnlijk wel zo’n 100 flyers door de brievenbus. Tegenwoordig is dit minder nodig, omdat bedrijven zijn overgestapt naar grote schermen die vertellen dat zijn een grote opruiming hebben of wel kortingen tot 60%. Dit bespaart deze bedrijven erg veel geld. Met narrowcasting bereikt u in een keer veel meer mensen. Al het drukwerk voor posters of flyers is verleden tijd. Door het juiste te laten zien op de schermen en een goed narrowcasting systeem zorgt u voor meer klanten die voor u meer geld in het laadje brengen.

Vrijheid

U kan het zo gek niet bedenken en het kan uitgevoerd worden door narrowcasting. Wilt u bij binnenkomst van u bedrijf een grote videowall hangen met daar het gezicht van Peter R. de Vries erop. Dat kan. Met narrowcasting kan u al uw creativiteit tonen. U kan via de videowall hetgeen overbrengen op de klant wat voor u van cruciaal belang is.

 

De drie voordelen zijn dus:

  • Juiste communicatie
    • Bereik een grote doelgroep met u boodschap
  • Het besparen van veel geld
    • Flyers en posters zijn verleden tijd
  • Vrijheid          
    • Laat zien wat u wilt laten zien

Wie kan u helpen?

Er zijn talloze bedrijven die deze services aanbieden. Zij installeren voor u de gewenste schermen op de gewenste plek. Er wordt voor u het beste narrowcasting systeem opgezet, zodat u beschikt over de nieuwste snufjes van het narrowcasten. Zoekt u het beste narrowcasting bedrijf op die het beste bij uw wensen aansluit en vraag een offerte aan. Narrowcasten komt met veel voordelen!