Bewaak uw online privacy met een VPN

VPN

Om te beginnen stuurt uw internetbrowser een bepaalde hoeveelheid gegevens naar de site die u bezoekt: uw besturingssysteem, de tijd die u op de pagina doorbrengt of uw IP-adres. In de steeds digitaler wordende wereld van vandaag is het beschermen van onze privacy op internet meer dan ooit noodzakelijk. Gelukkig kan uw privacy worden beschermd met behulp van een virtueel privénetwerk van VPN. Met deze technologie kunt u uw internetverkeer via servers in uw land of in andere landen leiden, zodat u anoniem en veilig op internet kunt surfen.

Wat is een VPN?

Een VPN is een virtueel privénetwerk. Het wordt geleverd in de vorm van software die op alle digitale media moet worden geïnstalleerd. De VPN, die beschikbaar is voor een paar euro per maand of gratis, afhankelijk van de provider, heeft tot doel het internetverkeer te versleutelen en het IP-adres van de gebruiker te verbergen, wat een betere online privacy garandeert. Dankzij deze dienst kan deze laatste in alle vertrouwelijkheid en veiligheid op internet surfen. Inderdaad, wanneer u op een zeer klassieke manier verbinding maakt met het net, kunt u heel gemakkelijk worden waargenomen. Elk van uw klikken tijdens uw reizen op dit gemeenschappelijke netwerk geeft meer of minder gevoelige informatie vrij. Deze zijn dan voor iedereen beschikbaar, ook voor kwaadwillende. Dit is waar de VPN binnenkomt! Het installeert een beveiligde computer tunnel in uw netwerk.

Bescherm uw privacy en online vertrouwelijkheid

EEn VPN biedt innovatieve oplossingen waarmee u tussen onze servers kunt schakelen en toegang tot internet kunt krijgen vanuit elk van de 120 landen waarin we zijn gevestigd. Wanneer u zonder VPN verbinding maakt met internet, geeft uw IP-adres evenveel informatie over u als uw duimafdruk. Dit betekent dat degenen die toegang willen krijgen tot uw online bedrijf, u gemakkelijk kunnen identificeren. Wanneer u echter een VPN gebruikt voor uw online privacy, verandert uw IP-adres zo vaak als u wilt. Dit voorkomt dat iemand de persoon kan identificeren die is gekoppeld aan de activiteit die plaatsvindt. De VPN-oplossing geeft u de beveiliging die daarbij hoort, wetende dat niemand anders uw online activiteit kan volgen. Bovendien heeft uw internetprovider geen controle over uw internet communicatie en -activiteiten. Op deze manier kunt u bijv veilig inloggen op facebook terwijl u gebruik maakt van een (onbeveiligde) Wifi. 

Geavanceerde beveiliging voor uw online activiteiten!

Door VPN-technologie te gebruiken om uw privacy te beschermen, kunt u detectie van uw geolocatie voorkomen. Meer in het algemeen hebben technologische hulpmiddelen geen probleem om mensen op te sporen die via onbeveiligde netwerken verbinding maken met internet. VPN-services bieden verschillende extra beveiligingslagen omdat deze mensen uw locatie niet meer met zekerheid kunnen identificeren. Bovendien versleutelen VPN’s internetverbindingen op een Top Secret-niveau, wat betekent dat uw IP-adres wordt gemaskeerd en de informatie die door de VPN-tunnel reist, op die manier vertrouwelijk blijft. Niemand zal de gegevens zelf kunnen detecteren, evenals het type gegevens dat wordt overgedragen. Het verbetert uw online privacy en bladert anoniem door websites, met de hoogste mate van bescherming van uw privacy en surft met vertrouwen, wetende dat uw privacy gegarandeerd is!

Gebruik een VPN en bescherm uw persoonlijke gegevens online