Bonafide doch goedkope domeinnaam registratie

Bonafide doch goedkope domeinnaam registratie

hostnet
Mocht je nog op zoek zijn naar een plek voor een goedkope domeinnaam registratie, dan heb ik wel een adresje voor je waar je terechtkunt. Niet zomaar is hostnet de plek voor de beste en bovendien meest goedkope domeinnaam registratie, aangezien je er jaarlijks nog geen twee euro aan kwijt bent. Begrijp me niet verkeerd, want geld is natuurlijk een relatief begrip, het wordt door eenieder weer heel anders ervaren – maar we kunnen er eigenlijk niet over van mening verschillen dat nog geen twee euro per jaar om je abonnement omtrent je domeinnaam te verlengen echt niet veel is – dat het zelfs bijzonder weinig is. Hoeveel abonnementen ken je nou werkelijk die je nog geen twee euro per jaar kosten? Ik ken er geen een! Ik deed mijn registratie jaren geleden ook bij hostnet en ik schrok direct van de lage prijzen die er gehanteerd werden, dacht dat me misschien nog wel een addertje onder het gras te wachten stond. Dit bleek echter niet het geval te zijn, het bleek volkomen legitiem en bonafide te zijn. Dit heb ik in de afgelopen jaren wel ondervonden, en ik moet zeggen erg blij te zijn met het domein dat ik destijds heb kunnen claimen, ik heb echt de perfecte naam in mijn segment te pakken. Ik was er dus echt nog op tijd bij, een gedachte die me altijd heeft gerustgesteld. Tegenwoordig is het wel wat lastiger nog zo’n écht goede domeinnaam te pakken te krijgen, hoewel het nog steeds kan natuurlijk!