gallery-promo2-nlDe reclame van Robinmobile

mijn man en ik kijken maar heel weinig televisie en als hij eens aan staat dan is dat vaak ook omdat we naar een specifiek programma kijken. Hierdoor mis ik heel erg weinig reclame en doorgaans heb ik daar echt geen problemen mee en het maakt het dan ook wel weer leuk om zo heel af en toe eens een blokje reclame voorbij te zien komen. De meeste acties en aanbiedingen ken ik wel van de radio waar ik wel heel erg veel naar luister en daarnaast denk ik niet dat ik echt iets mis door de reclame op televisie niet mee te krijgen. Vorige week keken mijn man en ik wel een uurtje televisie en in dat programma zat een reclameblok. Een aantal van deze reclames waren nieuw en zo ook de reclame van Robinmobile. Wij hebben allebei een mobiele telefoon en maken daarbij vaak en graag gebruik van het internet alleen vinden we het belachelijk dat we elke maand zoveel geld moeten betalen voor deze mogelijkheid en daarom vonden we de reclame van Robinmobile erg interessant. In deze reclame werd ons verteld dat Robinmobile een sim only aanbod heeft en dat men daarbinnen voor een vast bedrag in de maand onbeperkt gebruik kan maken van internet, telefonie en van berichten sturen. Ik heb besloten om over te stappen naar Robin Mobile wanneer mijn mobiele abonnement af loopt. Wanneer u op zoek bent naar een andere aanbieder van mobiele telefonie dan kan ik u zeker aanraden deze website eens te bekijken.