Een domein is hartstikke belangrijk en dat vergeten sommige mensen nog wel eens

Een domein is hartstikke belangrijk en dat vergeten sommige mensen nog wel eens

Een heel belangrijk ding bij het maken van een website is een domein, veel mensen weten niet eens wat een domein nou eigenlijk is, maar ja als je niet weet wat een domein is kun je eigenlijk ook niet echt een website maken. Het begint namelijk allemaal met een domein, een domein het is begin van je website. Ik moet nu niet heel wijsneuzerig gaan doen want ik wist in het begin ook helemaal niet wat een domein nou precies was tot dat ik wilde beginnen aan een website, ik wilde mezelf en mijn werk promoten via een website. Ik ben namelijk een freelance tekstschrijver, dit houd in dat je dus door bedrijven ingehuurd kunt worden die op wat voor een manier dan ook teksten nodig hebben voor hun bedrijf en deze kun jij dan tegen betaling natuurlijk gaan maken. Ik wilde op die website ook mijn eerdere werkgever noteren en een soort van portfolio waar al mijn werk instaat zodat ze kunnen zien wat ik allemaal kan. Nou goed, ik wilde dus beginnen met die website maar ik had eigenlijk helemaal geen idee hoe dat dus eigenlijk moest. Ik ben wat gaan googlen over het internet en kwam uiteindelijk op een forum terecht waar mensen met elkaar over een bepaald onderwerp in discussie gaan maar elkaar ook tips geven over bepaalde onderwerpen zo kwam ik er dus achter dat ik een domein moest aanmaken.