Er op tijd bij met webhosting

Er op tijd bij met webhosting

 

Toen ik enkele jaren geleden besloot ook online te gaan met mijn winkel, heb ik gekozen voor het systeem van webhosting. Ik heb me van verschillende kanten laten informeren en webhosting leek mij uiteindelijk gewoon de beste optie. Vergeet vooral niet dat je met webhosting op een server met verschillende andere websites tegelijk zit en dat het dus erg voordelig in de kosten voor je is. Webhosting leek mij gewoon de beste manier om mijn website in de lucht te gooien. Het bleek een heel goede zet en ik bleek er echt op tijd mee te zijn, de tijden waren er gewoonweg rijp voor. Was ik niet toen al overgeschakeld naar de digitale wereld, dan had ik wellicht een groot aantal klanten misgelopen. Je moet vooral niet vergeten dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden naar het internet in de afgelopen jaren, het is eigenlijk allemaal heel erg snel gegaan. Als ik nu nog had moeten overschakelen dan had ik het denk ik een stuk moeilijker gehad, hoewel het absoluut niet onoverkomelijk is. Veel websites maken gebruik van zoekmachine optimalisatie bijvoorbeeld, en daarmee kun je ook een heel eind komen, daarmee kan ik zelfs nog makkelijk ingehaald worden. Het geluk is gewoon dat ik een aardig klantenbestand heb weten op te bouwen door de afgelopen jaren heen. Die klanten zijn aardig trouw gebleken, elk jaar krijg ik van de meesten wel enkele bestellingen binnen en dat is toch altijd weer mooi meegenomen.