Ik ben www.colorbc.nl zeer erkentelijk

Ik ben www.colorbc.nl zeer erkentelijk

ColorBC logo
De eerste jaren dat ik mijn bedrijf had, heb ik van huis uit gewerkt. Mijn bedrijf was nog niet erg groot en bovendien zorgden mijn werkzaamheden er niet voor dat ik meer ruimte zou hoeven of überhaupt een andere ruimte. De mijne vond ik niet representatief, maar elke keer als ik klanten sprak of afspraken met partners had, dan zorgde ik ervoor dat we elkaar ergens anders ontmoetten. En toch miste ik de sociale interactie met andere mensen, al heeft het heel lang geduurd voor ik dit doorhad overigens. Na een tijd begon me echt duidelijk te worden echter dat ik behoefte had aan kruisbestuiving en aan af en toe een gezicht om me heen zien zodat ik een beetje kon sparren, of anders op z’n minst een keertje gedag tegen iemand anders te zeggen in plaats van altijd maar alleen te zitten. Via de website www.colorbc.nl kwam ik erachter dat er zich een heel mooi pand in de buurt van mijn huis bevond en ik besloot daar een kantoor te huren. Via www.colorbc.nl kon dat ook heel gemakkelijk en ik heb vele fijne extra’s erbij gekregen. Het helpt alleen al in de structuur om een eigen pand te hebben en de deur wel uit te moéten voor je werkzaamheden. Ik ben www.colorbc.nl dan ook zeer erkentelijk voor de fijne werkplek die ik nu al weer jaren bij deze organisatie heb.