Afgelopen zomer was ik op vakantie in Spanje, en uiteraard me telefoon en laptop meegenomen. Je zou maar wat missen, nou ik kan je vertellen ik miste pas wat toen ik thuis kwam en de rekening op de deurmat viel. Ik had de hele vakantie gebruik gemaakt van internet in spanje en daar moest ik bij thuiskomst voor boeten. Had ik uiteraard vooraf kunnen bedenken, maar goed ik ben nogal hard leers.

MyPrivateHotspot-home-image-2-300x214

Eenmaal bij thuiskomst en mijn hard weer een beetje rustiger klopte ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor een evt volgende vakantie in spanje. Ik wil wel gewoon gebruik kunnen blijven maken van internet op vakantie dus ging op internet zoeken naar mogelijkheden. Uiteraard bieden telefonieprofiders speciale abonnementen aan om zo tijdens de vakantie niet voor verassingen te staan. Maar deze zijn vaak niet echt wat je zoekt als ict’er. Na een tijdje zoeken kwam ik op een hotspot website terecht die ook in spanje internet aanbieden. myprivatehotspot.com internet Spanje

mph_logo