Jouw team in het buitenland dankzij Personal Programmer

Ben je op zoek naar geschikt ICT personeel? Maak kennis met Personalprogrammer.nl. Economische ontwikkelingen zorgen voor globalisering binnen het werkveld. Het wordt steeds aannemelijker om diensten uit te besteden, ook als dit over de grens is. Personal Programmer vindt jouw geschikte ICT kandidaat binnen no time. Je start jouw eigen team in het buitenland en combineert alle voordelen van nearshoring met de voordelen van jouw eigen personeel.

Voordelen Personal Programmer

Personal Programmer is specialis op het gebied van nearshoring. Dit houdt in dat zakelijke activiteiten uitbesteedt worden aan een organisatie in een relatief dichtbijgelegen ander land met lagere lonen. Dankzij de unieke constructie wordt het mogelijk gemaakt om mensen die woonachtig zijn in het buitenland aan te nemen alsof het je eigen personeel is. De werknemers van Personal Programmer zijn universitair geschoold en spreken vloeiend Engels. Vergelijk je de totale kosten met een programmeur in Nederland dan zijn de kosten maar liefst 40% voordeliger. Een groot voordeel is het flexibele contract dat wordt opgesteld. Deze heeft een opzegtermijn van twee maanden. Iedereen spreekt Engels, dus ook de taal vormt geen issue. Een ander pluspunt is dat de kwaliteit van de programmeurs in Macedonië hoger is dan in ons eigen land. Je bent dus verzekerd van goede resultaten.

Werkwijze

Als eerst worden de wensen van de klant in kaart gebracht. Hoeveel programmeurs zijn er nodig en waar moet de programmeur gespecialiseerd in zijn? Vervolgens wordt er gezocht naar de beste talenten. Zodra deze gevonden zijn stelt Personal Programmer jouw team samen. Al vele tevreden klanten gingen je voor en maakten gebruik van het beste uit twee werelden. Ben je benieuwd wat Personal Programmer voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Het team staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.