Ik wil mijn vreugde met jullie delen over mijn BTO laptop. Ik had al veel eerder gehoord van de kwaliteit van het merk en de computers, maar nog niet eerder ervaren. Omdat ik op zakelijk gebied steeds meer gebruik maak van het internet en het plaatsen van blogs, moet ik ook een groter geheugen hebben en is het gewenst om een goede serveronderhoud te bewerkstelligen. Tijd voor een extra laptop, dacht ik zo! Omdat mij dus al een tijd positieve verhalen over deze laptops om de oren heen vlogen, besloot ik zelf contact op te nemen met het bedrijf. Naast een vriendelijke medewerker werden er ook ongekende mogelijkheden aangeboden. Ik kon mijn laptop samenstellen tot wat ik zelf wensten. Erg handig, vooral wanneer je in de ICT wereld zit en begrijpt dat een goede, krachtige laptop evident is.

4 5 6
Garantie bij BTO

Het gebruik is erg makkelijk en soepel, je kan er zelf aan sleutelen en het is makkelijk te optimaliseren, een kind kan de zogenaamde was doen, zeker een aanrader voor ICT gebruikers. Daarnaast vind ik de garantie ook een enorm pluspunt, levenslang, en altijd beschikbaar voor onderhoudsbeurten, waarvan iedere computer liefhebber weet dat dit af en toe moet gebeuren. Ik blijf zeker bij de laptop hangen, het is een van de meest gebruikersvriendelijke laptops, naar mijn mening. Ik vraag mij af of jullie ervaring hebben met het merk en of jullie er net zo over te spreken zijn? Zo ja, welk merk/type hebben jullie en hoe is die samengesteld? Altijd leuk om te weten natuurlijk. Enthousiasme delen is altijd goed! Bij deze dus! Leuk om erover te sparren. Tot mijn volgende blog!