Maak kennis met IT Recycling!

it recycling

Als bedrijf zijnde heb je altijd te maken met gevoelige informatie wat niet op straat mag komen te liggen. Hiervoor zal je er goed op moeten letten dat de harde schijf wordt vernietigd mocht de schijf weggegooid worden. Je zit er immers niet op te wachten dat belangrijke en met name de geheime gegevens gezien wordt door onbekende. Hiervoor wordt er aangeraden om een bedrijf in te schakelen die weet hoe dat deze gegeven gewist moeten worden. Zo ben je bijvoorbeeld bij IT Recycling aan het juiste adres. Zij zorgen er niet alleen voor dat de gegevens op de juiste manier gewist worden. Ook doen ze dit bij jou op locatie. Wel zo prettig om te weten dat het direct wordt gewist.

it recycling

Meer dan het wissen van een harde schijf!

Het vernietigen van data is het belangrijkste wat IT Recycling voor het bedrijf kan realiseren. Hiermee ben jij verzekerd dat er geen data meer op blijft zitten en dat de schijf dus leeg is. Echter gaat het ook om computers, printers en zelfs servers. Doordat zij precies weten hoe dat de data gewist moeten worden kunnen zij ook sneller schakelen.

Ook is het mogelijk om diverse hardware te verkopen aan IT Recycling. Door middel van een afspraak maken word je vrijwel direct geholpen. Als de offerte wordt opgemaakt en hier geef je akkoord op zal er een afspraak gemaakt worden dat het wordt opgehaald. Kortom, data verliezen zal nooit meer gebeuren als je contact opneemt met IT Recycling!