Met hosting gebeurt het tenminste goed

zakelijkMet hosting gebeurt het tenminste goed

Onlangs las ik in de krant dat de werkloosheid inmiddels is verspreid over 8,7 procent van de beroepsbevolking. Tot een tijdje geleden behoorde ik ook tot die ongelukkigen. Op mijn vorige werkplek werd mijn contract niet verlengd, vanwege financiële omstandigheden van het bedrijf, en ja dan zit je ineens zonder baan. Het is geen pretje om werkloos te zijn, en zeker niet in deze tijd, als bijna een op de elf mensen zonder baan zit. Iedereen vecht dan om dezelfde baan en de werkgevers hebben het voor het uitkiezen, geen wonder dat het dan lastig is. Ik besloot het heft dus maar in eigen hand te nemen en begon een eigen bedrijf. Normaal gesproken heb je dan een groot startbudget nodig maar ik begon het rustig aan. Met de nieuwe technologieën van het internet hoef je niet meer eerst van alles in te kopen voordat je bezig gaat. Heel veel ondernemers op het internet zijn tegenwoordig intermediair. Ook zij bestellen pas diensten en producten als daar vraag naar is, dat zetten ze dan door naar de producent. Je hoeft dus geen magazijn meer zelf te hebben, als je maar slim kan zorgen dat mensen hun goederen of diensten via jou bestellen. Ik kon dus af met het spaargeld dat ik al had en stak een deel ervan in hosting. Het belangrijkste voor mij was namelijk een goede website te hebben, en ik wilde dat per se via hosting doen, opdat het dan tenminste goed gebeurt.