Optimaal gebruik door de training van AVK

Optimaal gebruik door de training van AVK

Ons bedrijf is aan allerlei kanten aaAVK.nln verandering onderhevig, er wordt her en der heel wat omgegooid, zowel op beleidsniveau als in de wijze van werken hier op de werkvloer. Een van de belangrijkste veranderingen waar ikzelf mee te maken zal krijgen is dat we overgaan op Share Point, een programma waar ik zelf nog nooit mee heb gewerkt. Ik ben best gehecht aan het huidige systeem dat we hebben momenteel, omdat ik het van binnen en van buiten ken. Ik realiseer me echter ook al tijden dat het wellicht een beetje een verouderd systeem is en dat we inderdaad wel behoefte hebben aan iets wat meer van deze tijd is, aan iets wat bovendien wat efficiënter in elkaar zit, want soms is het nog wel wat omslachtig, ook dat kan ik wel inzien. Het is meer de bekendheid met zo’n systeem dat je er echt vertrouwd aan doet raken, maar al met al snap ik best dat we over moeten naar iets anders en dat ik daar dus maar gewoon aan moet leren wennen. Gelukkig krijgen we een training van AVK die ons bekend moet maken met de wondere wereld van Share Point,  iets wat mij wel bevalt. Ik vind het heel goed dat we op zo’n serieuze manier door AVK worden geïntroduceerd met alle mogelijkheden die het programma bevat, opdat we er ook optimaal gebruik van kunnen maken. Ik heb zo’n vertrouwen in het bedrijf waar ik werk want dit soort dingen doen ze allemaal echt erg goed, dit soort dingen wordt serieus genomen en er wordt geïnvesteerd in het personeel dat er is. Dat zo’n training van AVK wordt georganiseerd is daar nog maar een voorbeeld van natuurlijk, het gebeurt op alle vlakken.