Outlook training: Boost je productiviteit

BTO

Als Office-gebruiker zoek je steeds betere manieren om je inbox te organiseren, om je groepscommunicatie te stroomlijnen of om je e-mailhandtekeningen te personaliseren. Gelukkig bestaan deze functies al in Outlook. Je moet gewoon weten waar je moet kijken. Tijdens een Outlook training leer je alle bestaande functies op een slimme manier te gebruiken. Zo hou je voldoende tijd over voor al je andere taken.

Beheer je inbox als een pro 

Het gelukzalige moment waarop je inbox leeg is. Ken je dat? Die kans is klein. Maar er is goed nieuws. Outlook beschikt over vaak over het hoofd geziene functies om je mailbox beter te organiseren. Neem dus zelf de leiding over je e-mails en leer hoe je deze beter kan verwerken zonder daarbij het overzicht te verliezen.

Outlook training volgen: Meer doen in minder tijd

Vereist jouw takenlijst ook eindeloos scrollen voordat je aan het einde bent? Dat hoeft niet zo te zijn want Outlook is de ultieme taakbeheerder. Je kunt je herinneringen instellen, rechtstreeks taken maken van e-mails en de voortgang van elke taak volgen. Alle taken kunnen worden georganiseerd en geprioriteerd, zelfs meerdere taken tegelijk. Beeld je eens in wat een tijdswinst dat voor je kan opleveren! Door het programma ook nog eens in te richten volgens je eigen werkwijze en door wederkerende gebeurtenissen slim te stroomlijnen krijg je veel meer gedaan in minder tijd. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Het volgen van een Outlook training zou voor jou dan een slimme keuze kunnen zijn. 

Outlook het productiviteitspareltjes

Het uiteindelijke doel van een Outlook training is om de functies te leren kennen die een aanzienlijke verhoging van je productiviteit opleveren. Bovendien ben je in staat om de broodnodige rust, focus en overzicht in je werk te scheppen. Je krijgt verschillende tips en trucs aangereikt tijdens een outlook training en je leert de pareltjes van Outlook kennen, zoals de ‘20 procent van de functies die 80 procent van de gewenste resultaten opleveren’ regel. Waar wacht je dus nog op? Ga op zoek naar een Outlook training en ga meer doen in minder tijd.