RAID Recovery snel service!

canstockphoto11635459-150x150Het wordt door veel mensen meermaals herhaald dat tijd geld kost, zo geldt dit ook als het gaat om dataverlies dat erg belangrijk was voor uw bedrijf. Data Recovery Nederland snapt dit en wilt u hier dan ook bij helpen. Het is fijn als u snel weet wat u kunt verwachten als het gaat om data terug te halen. U kunt hierop rekenen als u kiest voor Express Service bij Data Recovery Nederland. Wij hebben een software pakket ontwikkeld voor RAID recovery waarmee wij in 95% van de gevallen uw data terug kunnen krijgen.

U heeft garantie dat er binnen een tijdsbestek van 24 uur u een diagnosebericht ontvangt als u kiest voor de Express Service. Dit is mogelijk wanneer wij de harde schijf tot onze beschikking hebben. Binnen één dag is het dus mogelijk te weten of de belangrijke data hersteld kan worden doormiddel van RAID recovery. Over hoeveel data het gaat en hoelang het uiteindelijk nodig zal hebben om dit terug te krijgen. De schijf in het laboratorium zal voorkeur hebben bij het herstelproces.

RAID recovery altijd in 24 uur beschikbaar!ict

Bij de Express Recovery zal alles wat in onze macht ligt gedaan worden om de data zo snel mogelijk te herstellen. Het is jammer genoeg niet altijd mogelijk dat de diagnose van het recovery proces binnen 24 uur gebeurd. Dit heeft als reden dat er meerdere factoren zijn wat beïnvloedbaar zal zijn op de snelheid van dit herstelproces.gratis-probleemdiagnose-img

Onze RAID recovery is voor bijna alle soorten RAID systemen. Wilt u graag meer informatie over onze RAID recovery? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of ons bellen op +31 413 270 314.