Gebrek aan goede software beperkt het vermogen van de apparatuur. In onze winkel kunt u software voor VMware server virtualisatie, systemen gebaseerd op de Linux kernel (Redhat) en Symantec anti-virus programma’s te kopen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Microsoft-oplossingen (zoals Windows, Office, Visual Studio, Exchange Server, Widnows Server, SQL Server) in Volume Licensing Open, Open Value, Open Value Subscription, evenals OEM. We zijn in de voorhoede van het aanbieden van een reeks van toepassingen en diensten, Office 365, voortdurend ontwikkelen van hun bevoegdheden op dit gebied. Ons assortiment is ook flexibel Azure-platform, waardoor een snelle creatie, implementatie en het beheer van cloud-gebaseerde oplossingen.
Waarom winkelen bij Senetic is een garantie voor tevredenheid?

Professionele klantenservice, zeer competent personeel en de kwaliteit levering van producten werd opgemerkt door veel fabrikanten – zodat we trots zijn op veel certificaten partnerschappen kunnen worden, met inbegrip van Microsoft Partner met een tiental gouden bekwaamheid of VMware Premier Partner. We werden ook beloond vele malen in de industrie rankings. Goedkoopste servers