Vandaag heb ik weer een nieuwtje voor jullie! Vandaag schrijf ik over het onderwerp een Autocad cursus  bij CAD design. Mijn grootste hobby is tekenen dit doe ik al vanaf kleins af aan met heel veel plezier. Ongeveer een maand geleden was ik op bezoek bij mijn broer. Mijn broer is ondernemer in de ICT sector en heeft dus veel verstand van computers en hij wees mij op computer tekenen. In eerste instantie leek het mij niks, maar toch was ik erg nieuwsgierig en ging ik onderzoek doen op het internet. Na een tijdje zoeken kwam ik uit op de site van CAD design en dit leek mij heel erg interessant. Ik kon een cursus volgen waar zij mij gingen leren hoe de software in elkaar steekt. Dit leek mij heek erg leuk ,want ik ging leren tekenen met hulp. Het werd steeds interessanter en ik nam contact op met CAD design om een 1 op 1 cursus te gaan volgen!

Leerzame ervaring!

Dankzij CAD design weet ik nu hoe ik kan tekenen op de computer met de juiste software. Ik heb al hele mooie tekeningen gemaakt en ik ben er trots op. Ik teken nu zelden nog met de hand omdat deze software veel meer mogelijkheden bied. Over zes maanden ga ik ook een 3D cursus volgen en dit lijkt mij erg gaaf! Dan kan ik 3D gaan tekenen op mijn computer. Ik schrijf dit artikel omdat ik iedereen die werkt met tekeningen of waarvan tekenen hun hobby is deze cursus aanbeveel. CAD design bied heel veel mogelijkheden wat veel voor jullie kan betekenen!