Telefoon kapot? Smartphone reparatie Hoorn

Ik ben dit weekend een paar dagen bij familie in Hoorn. We zien elkaar niet heel vaak en ga daarom als ik ga direct een paar dagen naar Horn om weer even lekker bij te praten. Toen we vanmiddag even op een terrasje aan het drinken waren moest ik ben neus even snuiten en pakte en zakdoekje uit mijn broekzak. Met dat ik de zakdoek eruit haalde nam ik mijn telefoon mee en viel hij op de grond. ik pakte mijn  telefoon op en zag dat mijn scherm helemaal gebarsten was. Mijn zus waar we een paar daagjes verbleven wist hier wel een goed adresje voor die om de hoek zat van waar wij een drankje aan het doen waren. Namelijk bij Smartphone reparatie Hoorn.

logo_smart_v031 45942_420255278101910_116155804_n

De reparatie

Eenmaal aangekomen bij Smartphone reparatie Hoorn werden we heel vriendelijk ontvangen door de meneer in de winkel. Hij vroeg wat hij voor ons kon betekenen waarop ik mijn telefoon aan hem liet zien. hij gaf direct aan dat dit vaker voorkomt en dat hij hem direct voor mij kon maken als ik dat wilde. uiteraard wilde ik dat en hij ging aan de slag. Ik vroeg aan hem wanneer ik hem kon ophalen aangezien ik morgen weer terug naar huis ging. Hij vertelde dat hij er direct mee aan de slag ging en ik hem met een 15 minuten weer kon meenemen. Ik stond werkelijk paf van wat hij zei, maar goed blij dat ik was met mijn nieuwe beeldscherm. Tijdens het wachten kregen we nog een kopje koffie aangeboden.