Tip voor een goed online marketingbureau

dutchblue

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf graag wat beter op het internet vindbaar maken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een online marketingbureau die mij hierbij zou kunnen helpen. 

Zeer veel online marketingbureaus bij mij in de buurt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een online marketing bureau kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel online marketingbureaus bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites van verschillende online marketingbureaus had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Dutch Blue mij absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg onderscheidend is van andere online marketingbureaus. Op de website zijn ook de resultaten van een aantal bedrijven te vinden die al samenwerken met Dutch Blue. Deze resultaten spraken mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Online Marketing

Erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan door Dutch Blue

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. We hebben de diensten die het bedrijf aanbiedt zeer zorgvuldig doorgenomen. Na het gesprek besloot ik daarom ook om mijn online marketing door dit bedrijf te verzorgen. We zijn nu een aantal weken verder en mijn bedrijf is al een stuk beter op het internet te vinden. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Dutch Blue.