Vriend tipte: Youtube converter downloaden

Vriend tipte: Youtube converter downloaden

Ik luister eigenlijk alleen maar muziek via youtube, en ik merk dat dit steeds fijner word. Eerst kwam een vriend al met de tip om de reclames niet te laten afspelen, dit heb ik toen gelijk gedaan. En later zei hij ook nog tegen mij dat ik een Youtube Converter downloaden moest, hiermee kon ik de liedjes omzetten in een MP3 bestand en had ik ze dus op mijn computer staan. Ik ben toen gelijk op zoek gegaan hoe ik een Youtube Converter downloaden moest. Ik kwam op een site terecht waar ze dit aanboden. Het werkt perfect. Ik heb verschillende afspeellijsten en ik ben nu bezig om al deze lijsten te converteren, zodat ik de bestanden nu ook op mijn computer heb. Ik kan bijna niet zonder muziek, maar ik heb ook nooit geld om de nieuwste mp3 spelers aan te schaffen en ga zo maar door. Toevallig kwam mijn moeder deze week een oude mp3 speler tegen. Als een kind zo blij ging ik er gelijk mee aan de slag. Ik heb nu al meer dan veertig nummers, allemaal van Youtube, overgezet naar de mp3 speler. Dit betekend dus dat ik onderweg ook weer muziek kan luisteren! Daar kan ik echt ziel gelukkig van worden. Wanneer ik mij echt top voel vind ik het fijn om een eind te reizen, ik hou van reizen. Of dit nou met de auto, de trein of de fiets is, zolang ik maar onderweg ben. Nu ik dit weer met muziek kan doen is het echt nog fijner. De volgende dag liet ik gelijk aan mijn vriendin zien hoe je de Youtube Converter downloaden moest, ik was ontzettend enthousiast. Ze vond het niet zo spannend allemaal volgens mij, ze houdt niet echt van muziek. Maar toen ze zag hoe gelukkig ik was moest ze lachen. Ze zei dat ze mij in tijden niet meer zo stralend had gezien.