Wat houdt een digitale workspace precies in?

digital workspace

Een digital workspace zorgt voor een betere ervaring voor de werknemers en voor een veilige en eenvoudigere manier van werken. Een digital workspace geeft werknemers op afstand toegang tot diverse bestanden en content die door alle werknemers worden gedeeld. Dit zorgt voor een overzichtelijke manier van werken. Met een veilige verbinding hebben alle medewerkers toegang tot apps en bestanden die zij die dag nodig hebben. De verbinding tussen alle laptops, pc’s, smartphones en tablets zorgen ervoor dat het overzichtelijk en efficiënter is om op afstand met medewerkers samen te werken en toegang te krijgen tot de informatie die je nodig hebt. Het maakt het eenvoudig om bestanden met je collega’s te delen en zo bijvoorbeeld content te kunnen bewerken of laten beoordelen vanaf elke locatie en elk apparaat. 

De voordelen van een digital workspace

Door te werken met een digital workspace zijn de bestanden en vertrouwelijke informatie beter beschermd. Dit voorkomt datalekken en houdt gevaar op afstand. Het vergroot de flexibiliteit van het werken onderling en op afstand. Dit zorgt ervoor dat je vanaf elke locatie gegevens en bestanden kunt delen en geeft de medewerker de vrijheid om te werken waar ze maar willen. Binnen de digitale workspace zijn er toegangsmogelijkheden tot elke app wat weer wordt beheerd door de IT-afdeling. Deze security zorgt ervoor dat iedereen met dezelfde apps en bestanden kan werken in één veilige omgeving. Dat maakt een digital workspace een flexibele, veilige en efficiënte oplossing voor het bedrijf.  

Op efficiënte wijze hybride werken

Hybride werken wordt steeds populairder. Natuurlijk wil je wel dat alle bestanden en informatie die over en weer wordt gestuurd beschermd blijft. Om processen zo eenvoudig en veilig mogelijk te laten verlopen kies je voor een digital workspace. Detron ICT biedt je de mogelijkheid om op afstand samen met je collega’s te kunnen werken op een veilige manier. Hierbij betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Zorg voor een fijne samenwerking tussen alle medewerkers die op afstand werken en voor een veilige opslag voor alle informatie, bestanden en content binnen het bedrijf en voor de juiste communicatiemiddelen die nodig zijn om het werk op een fijne manier uit te voeren.