Wat is in uw situatie het beste werkplek reserveringssysteem?

Ik verhuur werkplekken aan mensen die ze nodig hebben zoals studenten onder andere, dat betekent dat voor mijn eigen werknemers het soms moeilijk is om een plekje te bemachtigen. Klinkt een beetje raar dat weet ik maar de meeste van mijn werknemers werken parttime en ook nog eens op verschillende dagen en dat elke week. Dus ik kan ze niet eens een vast plekje geven want dan raak ik dus gewoon geld kwijt. De mensen die er fulltime werken, dat zijn er maar 3, die hebben uiteraard wel een vaste plek. Mijn secretaresse hield de verhuurde werkplekken bij in een excel sheet maar dat was toch best een heel gedoe. Ik ging dus op zoek naar een werkplek reserveringssysteem, een systeem waar ik de werkplekken op een soort kaart kon aanbieden zodat mensen ze konden huren. Via de okku.io heb ik een werkplek reserveringssysteem gevonden, Dit bedrijf heeft een werkplek reserveringssysteem ontwikkeld door middel van een app waarmee u de de toegang tot uw kantoren kan regelen. Zo kan iedereen de werkplekken maar ook de vergaderruimten en bureaus makkelijk vinden. Het werkplek reserveringssysteem biedt bruikbaar inzicht in het gebouw, mensen kunnen makkelijk een collega vinden om zo een werkplek naast hen te krijgen, u kunt inloggen met google, microsoft en meer, ze bieden gedigitaliseerde kaarten en het systeem is aanpasbaar voor uw organisatie. Er zijn nog meer functionaliteiten, deze staan op de site. U begint met een een gratis demo in te plannen en uw wensen aan te geven, u kan een plattegrond aangeven of het bedrijf een plattegrond laten maken en binnen een week richten ze het systeem voor u in. U kunt de werkplekken nummeren, de plekken bepalen die te reserveren zijn en het gebruik ervan monitoren. Via de site kunt u de demo aanvragen, u kunt ze ook bellen of met ze chatten. Alle functionaliteiten staan op de site aangegeven, ze vertellen alles over smart building en het gebruik is ook voor scholen en universiteiten te gebruiken. Ook de prijzen zijn op de site aangegeven zodat u een idee heeft van hoeveel het zal gaan kosten allemaal.

Wilt u ook gebruik maken van het werkplek reserveringssysteem?

Lees dan even de informatie door op de site, er staat heel veel op, genoeg om er achter te komen of dit systeem ook iets is voor uw bedrijf. Wij vinden het erg handig en praktisch, iedereen die een werkplek wil reserveren kan op de app terecht. Mijn werknemers vinden het fijn om te kunnen zien waar een collega aan het werk is zodat ze niet alleen hoeven te zitten.

Interesse in het gebruik van deze app?

Kijk dan eens op deze site, want:

  • Ze bieden een mooi systeem aan voor uw bedrijf
  • De app biedt diverse functionaliteiten
  • U kunt alles zelf in de gaten blijven houden

Op een betere en leukere manier kunt u overzicht behouden op wat er in uw bedrijf gebeurt. In samenspraak met het bedrijf kunt u precies aangeven wat er in de app moet staan en wat niet.

Lees meer op okku.io/