Wat zijn de belangrijkste accessoires voor een macbook?

docking macbook

Als je een MacBook hebt, kunnen enkele accessoires erg handig zijn en zelfs noodzakelijk. Accessoires, zoals adapters en kabels, worden zeer vaak verkocht. Kabels zijn er in verschillende soorten, zoals een USB kabel. Dergelijke kabels zijn nodig om de MacBook met bijvoorbeeld een mobiel apparaat of een Apple TV te verbinden. 

Met een USB-C digitale AV-multipoortadapter kan je jouw MacBook aansluiten op een HDMI-scherm. Ook kan je tegelijkertijd een standaard USB-apparaat, een USB-C-oplaadkabel en een Thunderbolt 3-dock aansluiten om je MacBook op te laden.

Je Apple LED Cinema Display kan je direct aansluiten op de HDMI-poort van de MacBook.

Met de Apple USB-C VGA-multipoortadapter kun je je MacBook aansluiten op een VGA-projector of -scherm, terwijl je ook een standaard USB-apparaat en een USB-C-oplaadkabel kunt aansluiten om je MacBookPro op te laden.

Met een Thunderbolt 3-adapter kan je jouw MacBook aansluiten op Thunderbolt 2-apparaten.

docking macbook

Een docking MacBook

Wil je je werk overal mee naartoe nemen? Dan heb je een docking MacBook nodig. Het is de beste manier om van je MacBook Pro, je MacBook Air of van een oudere MacBook een productiviteitscentrum te maken. Een Apple MacBook is een geweldig laptop, maar het is niet meteen de beste desktopvervanger voor op kantoor. Je kan bijvoorbeeld wel een optioneel toetsenbord gebruiken. Een docking MacBook is de perfecte oplossing om jouw apparaten aan te sluiten in een professionele omgeving wanneer je geen toegang hebt tot vast internet. 

De juiste monitor

Als je het maximale uit je MacBook wilt halen, heb je een geschikte monitor nodig. De LG UltraFine 27-inch 5K-monitor is speciaal ontworpen om met Macs te werken. Het gebruikt dezelfde weergavetechnologie als op iMac-desktops. Het is een high-definition scherm met een resolutie van maar liefst 5.120 bij 2.880, waardoor hij een uitstekende kijkervaring heeft met verbluffende kleurnauwkeurigheid, hoge resolutie (300 ppi) en een breed kleurengamma. Het is een zeer helder scherm, met een snelle responstijd.