hostingbaas-logo1Zakelijke hosting

 

Hostingbaas.nl begrijpt als geen ander dat de hosting voor een onderneming van cruciaal belang is. De zakelijke hosting pakketten worden aanbevolen voor bijvoorbeeld: MKB’ers, overheidsinstellingen, stichtingen en multinationals.

 

Hostingbaas.nl zorgt er voor dat de zakelijke hostingpakketten goed zijn opgezet en van extreme zekerheid genieten. Zo zijn er vier verschillende pakketten voor de zakelijke hosting en zetten wij ook op maat oplossingen, naar aanvraag op. De gehele zakelijke hosting omgeving is dagelijks voorzien van back-ups en beschikt over hoge kwaliteit.

 

Met zakelijke hosting heeft u zekerheid en een hoge netwerk (99,99%) uptime-garantie. Aan de zakelijke hostingpakketten kunnen een onbeperkt aantal domeinnamen gekoppeld worden. Ook kunt u zelf de hostingpakketten aanmaken en de instellingen aanpassen.

 

Domeinnamen kunnen bij Hostingbaas.nl vastgelegd worden, de verwerking is real-time en daardoor ook direct toepasbaar. Standaard is er een domeinnaam het eerste jaar gratis inbegrepen bij een zakelijk hostingpakket.

 

Hostingbaas.nl voorziet de klanten die op zoek zijn naar de grotere op maat oplossingen ook. Hiervoor kunt u de maatwerkoplossing pagina raadplegen. Hostingbaas.nl maakt met deze oplossing een eigen hosting omgeving, exact op maat en naar wens van de klant.