Ziggo webmail wordt momenteel in Nederland door duizenden mensen gebruikt en dat is niet zo gek natuurlijk. Ziggo webmail gebruikt levert namelijk veel voordelen op. Bij Ziggo webmail kun je inloggen met soorten e-mailadressen:

@ziggo.nl
@upcmail.nl
@home.nl
@quicknet.nl
@casema.nl
@chello.nl
@a2000.nl

Je kunt een van deze e-mailadressen op het inlogscherm invoeren, waarna je in de online omgeving van Ziggo webmail zult komen. De online mailomgeving houdt je mail altijd veilig.

ziggo-webmail-login-300x191

De online omgeving van Ziggo webmail

Wanneer je in de online omgeving van Ziggo webmail terecht komt, zul je zien dat er zes tabbladen voor je klaarstaan. Hieronder staan de desbetreffende tabbladen:

Overzicht
E-mail
Adresboek
Persoonlijk Agenda
Taken
Drive

Deze tabbladen verdelen eigenlijk alle belangrijke zaken in zeer overzichtelijke groepen. Hierdoor ben je met een enkele muisklik altijd bij de juiste informatie. Dit maakt Ziggo webmail dus voor iedereen eenvoudig.

Vooral wanneer je Ziggo webmail voor de eerste keer gaat gebruiken en je bent bijvoorbeeld gewend aan Hotmail, dan is het toch wel even wennen. Maar Ziggo doet er wel alles aan om je eenvoudig wegwijs te maken in het programma en is het mogelijk om een korte rondleiding in Ziggo Mail te krijgen.

Tijdens deze rondleiding zal alles uitgelegd worden wat met het programma te maken heeft. Je kunt de rondleiding bereiken door aan de bovenzijde van het scherm op instellingen te drukken, waarna je hier voor Rondleiding kunt kiezen.