Bespaar geld met een iPhone reparatie in Eindhoven

Telefoon

Is je telefoon kapot gegaan? Dan zakt de moed je vaak al in de schoenen. Aan een nieuwe telefoon hangt namelijk een flink prijskaartje. Gelukkig is in veel gevallen een iPhone reparatie in Eindhoven mogelijk. De kosten van zo’n reparatie liggen een stuk lager dan de kosten voor een nieuwe iPhone. Laat je telefoon dus repareren en bespaar veel geld. 

Gebroken scherm

iPhone reparatie in Eindhoven: de meeste voorkomende reparaties

De meest voorkomende reparaties kunnen vaak uitgevoerd worden terwijl je wacht. Ideaal want zo zit je nooit langer zonder je telefoon dan nodig is. Want in de huidige maatschappij krijgt vrijwel iedereen het benauwd van het idee om onbereikbaar te zijn. Bovendien zit bij de meeste mensen hun hele leven in hun telefoon. Van telefoonnummers en mailadressen tot navigatie en agenda. De meeste reparaties duren ongeveer 30 minuten. Je staat dus snel weer buiten met een gerepareerde telefoon. Bij de meest voorkomende reparaties kun je denken aan het vervangen van het scherm of onderdelen voor camera en geluid of microfoon. 

iPhone reparatie Eindhoven

Reparatie van een ander merk telefoon

Heb je geen iPhone maar een ander merk? Geen probleem, bij de meeste reparatiebedrijven kun je ook met een ander merk telefoon terecht. Van de meest voorkomende merken en modellen hebben de meeste winkels onderdelen op voorraad. Is dat ook het geval voor jouw toestel? Dan is de reparatie ook zo gepiept. Zeker als je geen garantie meer hebt dan is reparatie via een reparatiebedrijf een stuk aantrekkelijker. Bij dealers worden telefoons opgestuurd dus dan ben je jouw toestel meteen al een stuk langer kwijt. Bovendien weet je dan ook nog niks over de kosten en betaal je vaak sowieso al onderzoekskosten. Bij een kleinere reparateur wordt je telefoon direct bekeken en hoor je ook meteen of repareren mogelijk is en zo ja, wat de kosten zijn. Wel zo transparant.