Fysiotherapie in Veldhoven

Veldhoven

In Veldhoven zit een fysiotherapie praktijk die streeft naar effectieve behandelplannen. Dat wil zeggen dat je in Veldhoven bij de fysio weinig behandelingen nodig hebt om van je klachten af te komen. Natuurlijk geldt dit met name voor acute klachten zoals blessures en zullen chronische pijnklachten niet met evenveel gemak verholpen kunnen worden. Desondanks kan de fysio in Veldhoven ook helpen bij vermindering van chronische pijnklachten, zodat je minimaal weer pijnloos dingen kunt doen die je voorheen niet kon door de pijn. 

Veldhoven

Sportfysio en effectieve behandelingen

De fysio in Veldhoven is van oorsprong gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Daarbij is het doel natuurlijk zo snel mogelijk herstellen en voorkomen dat de blessure weer opspeelt. Dit is omdat je als topsporter zo snel mogelijk weer verder moet kunnen. Als amateursporter wil je dit eigenlijk ook. Met deze insteek en de kennis en expertise van sportfysiotherapie kan de praktijk in Veldhoven een behandelplan opstellen voor jouw klachten om je er zo snel mogelijk weer bovenop te helpen. Bovendien zijn ze partner van SportMàx – een Olympisch steunpunt. 

Snel een afspraak kunnen maken

Een groot voordeel van de fysio in Veldhoven, behalve dat de behandelingen effectief zijn en je snel weer van je klachten af bent of deze in ieder geval goed verminderd zijn, is dat de openingstijden ruim zijn. Je kunt gemakkelijk voor of na je werk of colleges bij de fysio in Veldhoven terecht. Zelfs op zaterdag zijn ze geopend vanaf half 8 tot vijf uur. Met hun ruime openingstijden kan de fysio in Veldhoven garanderen dat je een afspraak kunt plannen binnen 24 uur nadat je je blessure hebt opgelopen bijvoorbeeld. Kijk op de website voor alle informatie over de behandelingen, expertise en openingstijden van de praktijk.