linkbuilding

Interesse in linkbuilding

Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in linkbuilding en heb een bedrijf leren kennen die goed te werk gaan, het heet linkbuilding partners. Zelf ben ik een schrijver met een groot verstand voor computers en het internet. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met websites maken en vormgeven, daarnaast wil ik ook linkbuilding leren. Dit bedrijf leert mij hoe het goed moet. Je moet namelijk een hele analyse afnemen voordat je begint aan linkbuilding, het gaat niet alleen maar om links plaatsen of teksten schrijven, wat je schrijft en waar je het plaatst is een cruciaal begrip in de linkbuilding wereld. Mijn roman is bijna af en ik hoop dat ik deze uit kan gaan geven, ik heb namelijk nog geen uitgever gevonden.

linkbuilding

Ik krijg ook geen subsidie dus ik verdien mijn geld met websites bouwen. Ik doe dit niet in een bedrijf maar als freelancer, het is dus altijd afwachten of ik rond kom. Gelukkig heb ik als schrijver niet veel nodig. Ik laat mij inspireren door het leven, geef niet om nieuwe kleren of gadgets, maar ik wil wel op de hoogte blijven van de huidige technologieën en ik vind het ook belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ik vind dat ik een goede balans heb in eigenheid en meegaan met de moderniteit. Je kan het ook allemaal negeren en je principes er op na houden, maar daar kom je in het huidige tijdperk niet ver. Het is beter om voorzichtig te onderzoeken wat er allemaal gebeurt, het begrijpen, en vanuit daar keuzes te maken. Ik kan goed geld verdienen met linkbuilding wellicht, en anders wel met websites bouwen. Dit geld kan ik als schrijver dan weer gebruiken voor mijn huur maar ook om misschien wel mijn eigen boek zelf uit te geven.