Nu ook mijn Apple pc kapot

Voor nog geen week terug begaf mijn telefoon het en nu begeeft ook mijn Apple pc het. Hij deed het steeds slechter en bleef steeds hangen als ik veel programma’s tegelijk open had staan. Voor mijn werk gebruik ik uiteraard mijn Apple pc erg veel en was er dan ook behoorlijk kapot van dat hij het aan het begeven was. Hij doet het nu nog wel, maar eigenlijk wordt het met de dag slechter. Ik ben nu dus op zoek naar een reparatie service voor mijn Apple pc in de omgeving van Amsterdam. Op internet vond ik de website van Apple reparatie amsterdam en vond dat het een goede website was en vooral ook informatief over de diensten die ze aanbieden. Ik heb dan ook direct contact met dit bedrijf opgenomen.

pcservice_logo2 Naamloos-131 imac-300x200

De reparatie

Eenmaal met dit bedrijf aan de telefoon vroegen ze naar de problemen die ik ondervond bij het gebruik van mijn Apple pc en vertelde ze dat ik bij overmatig gebruik niet meer verder kon omdat hij dan vast liep. Daarnaast werd de pc steeds langzamer in gebruik. Ik kan de pc morgen bij ze langs brengen voor reparatie. Ze waren op het moment erg druk gaven ze aan waarop ik vroeg naar een oplossing voor de tijd dat de pc in reparatie was. Ik moet nu eenmaal wel kunnen werken. Ze kwamen direct met het aanbod om een leen laptop aan te bieden zodat ik in ieder geval verder kon met mijn werk in de periode dat de pc gemaakt werd. Uiteraard is het dan een mac book.