Website voor eigen bedrijf bij Vrijdagonline

Ik ben ZZP’er en heb een eigen coaching bedrijf. Ik ben net pas begonnen, dus het eerste wat je dan doet is natuurlijk een aantrekkelijke website maken. De skills om een website te maken heb ik niet, en zo kwam ik bij Vrijdagonline uit. Vrijdagonline is een goed bedrijf dat een website voor je maakt naar je eigen wensen. Ik maakte een afspraak met ze en ik kon meteen geholpen worden. Ik kreeg enkele voorbeelden te zien en ik zag meteen dat ze werken met de nieuwste technieken, zodat ik zeker wist dat ik een moderne en gebruiksvriendelijke website kreeg. De kosten waren te overzien, ik had al een budget gemaakt en gespaard waar ik ook rekening heb gehouden met deze kosten. Ik moet zeggen dat ik de mensen erg aardig vond, ze begrepen meteen mijn wensen.

Website nu in ontwikkelingwebsite-laten-maken-vrijdagonline

De website is nu in ontwikkeling en het gaat nog drie weken duren voordat hij de lucht in gaat. Dit komt voornamelijk ook door mijn planning, ik wil namelijk nog het een en ander geregeld hebben voordat mijn bedrijf openbaar gemaakt wordt. Ik vind het wel spannend moet ik zeggen. Ik heb al een aantal klanten meegenomen vanuit een vorig bedrijf die ik nu individueel coach, en over een week heb ik ook een eigen praktijk, fysiek, waar ze terecht kunnen. Over drie weken begint dan ook echt mijn nieuwe campagne om klanten aan te trekken. Ik denk dat het beste via-via werkt, dat is altijd zo geweest.

statistieken