Online leren schrijven spelletjes

Online leren schrijven spelletjes

9076

Ik wil met mijn kinderen veel educatieve spelletjes spelen, zo dat ze al spelend leren en wijzer worden. Nu zoek ik online leren schrijven spelletjes en kwam ik uit bij een ontzettende goede website waar ze alleen maar educatief speelgoed verkopen. Ik kende het nog helemaal niet, dus ik was er dankbaar voor, omdat het meestal wel lastig is om goede spelletjes te vinden. Toen ik online leren schrijven spelletjes uit zocht, kwam mijn meisje al naast mij staan om te kijken wat ik aan het doen was. Meestal wanneer ik achter de computer zit is het voor mijn kinderen, omdat ik veel online voor ze spullen bestel. Ze wist dus al hoe laat het was, dat vond ik wel schattig. Nog geen week later had ik alle spelletjes al binnen en vrijdag middag zijn we met z’n allen rond de tafel gaan zitten en de spelletjes gaan spelen. Het werkte ontzettend goed, naast motoriek leren ze ook het alfabet en belangrijk; ze vinden het erg leuk. Ik vind het prachtig om zoveel aandacht aan je kinderen te kunnen geven en dat ze spelend leren en wijzer worden. Ik geniet elke dag van mijn kinderen en verheug mij ook op de toekomst, wat ze allemaal nog mee gaan maken, wat ze nog gaan voelen, denken, ondervinden. Geweldig om daar een steun in te zijn. De zorgen die je hebt om je kind blijft altijd en het lijkt mij moeilijk om je kind op latere leeftijd los te laten, maar gelukkig heb ik nu nog een hele lange tijd met ze te gaan.